Политика за поверителност

Уебсайтът Георги Маринов Онлайн Личен Треньор е собственост на Георги Маринов, който е администратор на вашите лични данни.

Приехме тази Политика за поверителност, която определя как обработваме информацията, събрана от Георги Маринов Онлайн Личен Треньор, която също така предоставя причините, поради които трябва да събираме определени лични данни за Вас. Ето защо трябва да се запознаете с тази Политика за поверителност, преди да използвате уебсайта Георги Маринов Онлайн Личен Треньор.

Ние се грижим за Вашите лични данни и се задължаваме да гарантираме тяхната поверителност и сигурност.

Лична информация, която събираме:

Когато посещавате Георги Маринов Онлайн Личен Треньор, ние автоматично събираме определена информация за Вашето устройство, включително информация за Вашия уеб браузър, IP адрес, часова зона и някои от инсталираните на Вашето устройство "бисквитки". Освен това, докато разглеждате Сайта, ние събираме информация за отделните уеб страници или продукти, които разглеждате, какви уебсайтове или термини за търсене са Ви насочили към Сайта и как взаимодействате със Сайта. Наричаме тази автоматично събирана информация "Информация за устройството". Освен това може да събираме личните данни, които ни предоставяте (включително, но не само Име, Фамилия, Адрес, информация за плащане и т.н.) по време на регистрацията, за да можем да изпълним споразумението.

Защо обработваме вашите данни?

Нашият основен приоритет е сигурността на данните на клиентите и поради това можем да обработваме само минимални данни на потребителите, само доколкото това е абсолютно необходимо за поддържането на уебсайта. Автоматично събраната информация се използва само за идентифициране на потенциални случаи на злоупотреба и за създаване на статистическа информация относно използването на уебсайта. По друг начин тази статистическа информация не се обобщава по начин, който би позволил идентифицирането на конкретен потребител на системата.

Можете да посещавате уебсайта, без да ни казвате кой сте и без да разкривате каквато и да е информация, чрез която някой би могъл да ви идентифицира като конкретно лице, което може да бъде идентифицирано. Ако обаче желаете да използвате някои от функциите на уебсайта или желаете да получавате нашия бюлетин, или да предоставите друга информация чрез попълване на формуляр, може да ни предоставите лични данни, като например имейл, име, фамилия, град на пребиваване, организация, телефонен номер. Можете да изберете да не ни предоставяте личните си данни, но тогава може да не можете да се възползвате от някои от функциите на уебсайта. Например, няма да можете да получавате нашия бюлетин или да се свържете с нас директно от уебсайта. Потребителите, които не са сигурни коя информация е задължителна, могат да се свържат с нас чрез contact@georgimarinov.com.

Вашите права:

Ако сте европейски гражданин, имате следните права, свързани с личните ви данни:

Право да бъдете информирани.

Право на достъп.

Право на коригиране.

Право на изтриване.

Право на ограничаване на обработката.

Право на преносимост на данните.

Право на възражение.

Права във връзка с автоматизираното вземане на решения и профилирането.

Ако желаете да упражните това право, моля, свържете се с нас чрез информацията за контакт по-долу.

Освен това, ако сте европейски гражданин, отбелязваме, че обработваме Вашата информация, за да изпълним договорите, които може да имаме с Вас (например, ако направите поръчка чрез Сайта), или по друг начин, за да преследваме нашите законни бизнес интереси, изброени по-горе. Освен това, моля, имайте предвид, че Вашата информация може да бъде прехвърлена извън Европа, включително в Канада и САЩ.

Връзки към други уебсайтове:

Нашият уебсайт може да съдържа връзки към други уебсайтове, които не са наша собственост или не се контролират от нас. Моля, имайте предвид, че ние не носим отговорност за такива други уебсайтове или за практиките на трети страни за защита на личните данни. Препоръчваме ви да внимавате, когато напускате нашия уебсайт, и да прочетете декларациите за поверителност на всеки уебсайт, който може да събира лична информация.

Сигурност на информацията:

Ние осигуряваме сигурността на информацията, която предоставяте, на компютърни сървъри в контролирана, сигурна среда, защитена от неоторизиран достъп, използване или разкриване. Поддържаме разумни административни, технически и физически предпазни мерки за защита срещу неоторизиран достъп, използване, промяна и разкриване на лични данни под неин контрол и опека. Въпреки това не може да се гарантира предаване на данни по интернет или безжична мрежа.

Законово оповестяване:

Ще разкрием всяка информация, която събираме, използваме или получаваме, ако това се изисква или е разрешено от закона, например за да спазим съдебна призовка или подобен правен процес, както и когато добросъвестно вярваме, че разкриването е необходимо за защита на нашите права, за защита на вашата безопасност или безопасността на други хора, за разследване на измами или в отговор на правителствено искане.

Информация за контакт:

Ако желаете да се свържете с нас, за да разберете повече за тази Политика, или желаете да се свържете с нас по какъвто и да е въпрос, свързан с индивидуалните права и вашата Лична информация, можете да изпратите имейл на адрес contact@georgimarinov.com.